Uitleg en reglement

Ter voorbereiding

Op deze pagina’s zullen we je alle informatie geven die relevant is ter voorbereiding op je deelname aan een Cabrio Fans Event. Het reglement is van toepassing op de volgende eendaagse evenementen:

 • Cabrio Fans Lente Uitje
 • Cabrio Fans Nationale Cabrio Rit
 • Cabrio Fans September Uitje

Keuzeopties Cabrio Fans Events

Toelichting diverse varianten voor deelname:

 1. PRO-klasse – de PRO-klasse is bedoeld voor liefhebbers van een beetje uitdaging. Een klasse waar de deelnemers naast het genieten van een mooie route ook graag de strijd aangaan voor het klassement. Speciaal voor deze groep hebben we in de PRO-klasse diverse uitdagingen in de vorm van verschillende navigatie opties en zoekopdrachten. Vooral geschikt voor meer ervaren rijders. Deze variant is verdeeld in drie etappes en de route is het langst (180 – 200 kilometer).
  **
  KLIK HIER voor de uitgebreide uitleg en het reglement van de PRO-klasse
  **
 2. SPORT-klasse – de SPORT-klasse is vooral bedoeld voor deelnemers die het genieten van de route nog net wat belangrijker vinden dan het wedstrijdelement of die nog wat ervaring willen opdoen. We maken gebruik van slechts één navigatie systeem (bol-pijl) en maken de zoekopdrachten niet al te lastig. Een mooie mix van sportiviteit en ontspanning waarbij evengoed prijzen te verdienen zijn. Deze variant is eveneens verdeeld in drie etappes en de route is net zo lang (180 – 200 kilometer).
  **
  KLIK HIER voor de uitgebreide uitleg en het reglement van de SPORT-klasse
  **
 3. TOER-klasse – deze klasse is bedoeld voor iedereen die heerlijk wil genieten van de prachtige routes die we uitzetten maar die geen enkele behoefte hebben aan een extra uitdaging of een wedstrijdelement. Geen ingewikkelde navigatie opties, maar gewoon lekker rijden samen met “lotgenoten”. De lengte van deze route is wat aangepast en de pauzes zijn wat ruimer. Deze variant is verdeeld in twee etappes en de route is dus wat korter (140 – 160 kilometer).
  **
  KLIK HIER voor de uitgebreide uitleg en het reglement van de TOER-klasse
  **

Bronvermelding

Bij de uitleg van de diverse navigatieopties voor de PRO-Klasse hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het professionele kaartmateriaal van onze vrienden van www.rallynews.eu. We zijn dan ook bijzonder blij dat we toestemming hebben gekregen om dit kaartmateriaal te mogen gebruiken om jullie van een goede uitleg te kunnen voorzien.

We kunnen deze website sowieso van harte aanbevelen aan iedere rally en ritten liefhebber! Er staat bijzonder veel waardevolle informatie op de site, dus ga er vooral eens rondneuzen.