Over ons

Cabrio Fans is een webcommunity gericht op liefhebbers van het rijden met een cabriolet. De plek om mensen te leren kennen, evenementen gericht op liefhebbers te promoten en mooie stuurmansroutes te delen. Kortom, ben je dol op dakloos autorijden, dan is dit je plek!

Wil je ons wat beter leren kennen? Kijk dan eens naar onderstaand filmpje. Cabrio Fans organisator Erik Berends wordt hierin geïnterviewd door Bart Voogd van Focus on You Media tijdens het Cabrio Fans Lente Uitje van 1-5-2016.

Heb je tips, ideeën of verbetervoorstellen voor ons? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan bij voorkeur via het contactformulier, maar je mag natuurlijk ook direct mailen naar info@cabriofans.nl. Bellen kan ook. We zijn bereikbaar via 06-49619393 (ook What’s App).

Cabrio Fans kan niet bestaan zonder de (financiële) hulp van Cabrio Fans Friends & Cabrio Fans Partners! We zijn dus altijd geïnteresseerd om in aanraking te komen met nieuwe kandidaten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag welke samenwerkingsmogelijkheden er zoal zijn. En maatwerk is altijd bespreekbaar.

Contactgegevens:

Cabrio Fans
Beumerskamp 12 (geen bezoekadres)
6983 GG  Doesburg
T: 06-49619393
E: info@cabriofans.nl
Btw-id: NL001588340B97