Cabrio Fans Routes

Maak jij al gebruik van MyRoute-app? Zo niet, registreer je dan snel en maak gebruik van de mogelijkheid om fraaie routes te rijden die we voor je uitgezet hebben in MyRoute-app. Via deze #1 all-in-one routetool kunnen wij je geweldige routes aanbieden om alleen of samen met “lotgenoten” te rijden. Via MyRoute-app kun je de routes eenvoudig exporteren naar vrijwel ieder gewenst bestandsformaat. Heb je een geschikte TomTom of Garmin? Dan werkt het helemaal eenvoudig. Zeker als je met 20% korting de MyRoute-app GOLD-versie hebt gekozen. Lees hier meer over deze kortingsactie.

Cabrio Fans ANWB routes in Nederland

Via MyRoute-app is het bijzonder eenvoudig om zelf een route te maken maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van de vele fraaie routes die al voor je bedacht zijn. Zo heeft de ANWB al vele jaren door heel Nederland mooie routes uitgezet en Cabrio Fans heeft deze routes beschikbaar gemaakt in MyRoute-app. Uiteraard hebben we wel enige artistieke vrijheid gehanteerd en sommige routes op onderdelen aangepast om ze nog leuker te maken. Klik hier om het aanbod te bekijken. Veel rijplezier gewenst!

Cabrio Fans NL Routes

Het internet is een onuitputtelijke bron om mooie routes te vinden in ons eigen Nederland. Om je te ontzorgen maken we doorlopend selecties uit het enorme aanbod van routes en passen deze routes waar nodig aan onze eigen normen en wensen aan. Deze heerlijke cabrio routes hebben we ingedeeld per provincie om het nog makkelijker voor je te maken. Kies waar je wil rijden, selecteer een lekkere route, downloaden naar je navigatie en je bent klaar om te gaan genieten. Klik hier om het aanbod te bekijken. Veel rijplezier gewenst!

Cabrio Fans Alpentours Europa

Zin in een fraaie route over de mooiste wegen van Europa? Dan hebben we goed nieuws voor je! In MyRoute-app bieden we je diverse fraaie Alpentours aan die je eens in je leven gereden moet hebben. Prachtige tochten door Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië over indrukwekkende bergpassen. Genieten gegarandeerd. Klik hier om het aanbod te bekijken. Wederom veel rijplezier gewenst!

Cabrio Fans Evenementen

Heb je deelgenomen aan een Cabrio Fans tour en wil je de route nog eens rustig narijden? Dat kan! Wij hebben de routes die we voor Cabrio Fans hebben uitgezet beschikbaar gemaakt in MyRoute-app zodat je ervan kunt genieten wanneer jij wil. De enige voorwaarde? Om bij deze routes te kunnen komen moet je eerst even vrienden met ons worden in MyRoute-app waarna je de vrije toegang krijgt tot alle routes!

  • Cabrio Fans September Uitje voor St. STOP Hersentumoren 2017 – Sportklasse 202 km.
  • Cabrio Fans September Uitje voor St. STOP Hersentumoren 2017 – Toerklasse 152 km.
  • Cabrio Fans September Uitje 2016 – Sportklasse 197 km.
  • Cabrio Fans Lente Uitje voor St. STOP Hersentumoren 2016  – Sportklasse 195 km.
  • Cabrio Fans Lente Uitje voor St. STOP Hersentumoren 2016 – Toerklasse 148 km.
  • Cabrio Fans Première Rit 2015 – Sportklasse 214 km.

Deel je routes met ons

Heb je zelf een gave route uitgezet met MyRoute-app? En ben je bereid om die met je lotgenoten te delen? Stuur ons de link met jouw route naar info@cabriofans.nl en wij delen hem via onze social mediakanalen en voegen de route, bij gebleken geschiktheid, toe aan onze routes op MyRoute-app.