Cabrio Fans Routes

Maak jij al gebruik van MyRoute-app? Zo niet, registreer je dan snel en maak gebruik van de mogelijkheid om de fraaie routes te rijden die we voor je uitgezet hebben in MyRoute-app. Via deze #1 all-in-one routetool kunnen wij je geweldige routes aanbieden om alleen of samen met “lotgenoten” te rijden. Via MyRoute-app kun je de routes eenvoudig exporteren naar vrijwel ieder gewenst bestandsformaat. Heb je een geschikte TomTom of Garmin? Dan werkt het helemaal eenvoudig. Zeker als je met 25% korting de MyRoute-app GOLD-versie hebt gekozen. Lees hier meer over deze kortingsactie.

Nederland

Klik eenvoudig op de provincie van je keuze en vind de mooiste routes.

Nederland ANWB

Klik eenvoudig op onderstaande link en kom direct in de map met de inmiddels beschikbare ANWB routes

Klik hier

Al in de jaren zestig van de vorige eeuw worden 47 routes uitgezet die je op sommige plekken nog altijd kunt herkennen aan de zeskantige bordjes langs de weg. Deze bordjes worden echter verwijderd en de routes zijn alleen nog digitaal of op papier beschikbaar. Voor ons reden om ze te conserveren in MyRoute-app.

Cabrio Fans Events

Heb je deelgenomen aan een Cabrio Fans Event en wil je de route nog eens rustig narijden? Dat kan! Wij hebben de routes die we voor Cabrio Fans hebben uitgezet beschikbaar gemaakt in MyRoute-app zodat je ervan kunt genieten wanneer jij wil. De enige voorwaarde? Om bij deze routes te kunnen komen moet je eerst even vrienden met ons worden in MyRoute-app waarna je de vrije toegang krijgt tot alle routes!

Klik eenvoudig op onderstaande link en kom direct in de map met de inmiddels beschikbare Cabrio Fans Official Events

Klik hier

Routes in het buitenland

We werken er hard aan om ook een breed aanbod van geweldige routes in het buitenland aan te bieden. We beperken ons hiervoor bewust tot onze naaste buren België, Luxemburg en Duitsland. We willen immers zoveel mogelijk mooie routes aanbieden die ook voor iedereen bereikbaar zijn.

België

Klik eenvoudig op de provincie van je keuze en vind de mooiste routes.

Luxemburg

Luxemburg is natuurlijk een klein land van bescheiden afmetingen en dus hebben we hier één map van gemaakt. Klik eenvoudig op onderstaande link en vind de mooiste routes.

Klik hier

Werk in uitvoering

Wees niet ongerust als je een link volgt en nog niet direct een mooie route kunt vinden. In Nederland hebben we inmiddels een flinke collectie beschikbaar maar in het buitenland zijn we nog maar pas begonnen. Kom dus regelmatig terug om het nieuwe aanbod te bekijken. We werken er hard aan om de mappen zo spoedig mogelijk te vullen. Wel met een voorwaarde: kwaliteit voor kwantiteit!

Routes in Europa

Ben je enthousiast geraakt en wil je ook de rest van Europa gaan ontdekken, of misschien zelfs wel daarbuiten? Dan verwijzen we je heel graag naar de Route Experts van MyRoute-app. Via onderstaande link kom je direct in de bibliotheek.

Klik hier

Je kunt op de kaart zoeken maar ook direct doorgaan naar de zogenaamde routecollecties van MyRoute-app. Stuk voor stuk gemaakt en gecontroleerd door erkende route experts. De keuze is enorm!

Vakantie Toerstick Europa van Tom Boudewijns

Tom is een echte cult held onder motorrijders vanwege het enorme aantal routes die Tom door de jaren heen heeft uitgezet. Een deel van zijn eendaagse ritten vindt je nu ook in ons bestand op MyRoute-app. Je herkent ze aan de toevoeging “by Tom Boudewijns“. We zijn Tom dankbaar dat we deze geweldige (eendaagse) routes met jullie mogen delen. Maar er is meer! Tom heeft namelijk een USB-stick gemaakt met daarop maarliefst 2.000 routes en in totaal meer dan 1.200 vakanties in vrijwel alle landen van Europa. Een must-have voor de echte die-hard. Je kunt deze stick bestellen op de website van Tom Boudewijns via deze link: “Vakantie Toerstick Europa”. Voor de prijs hoef je het echt niet te laten!