MyRoute-app

Cabrio Fans is officieel partner van MyRoute-app! De #1 all-in-one routetool die je niet kunt missen als je het leuk vindt om zelf af en toe eens een mooie route te rijden. Zelf gebruiken we deze tool al geruime tijd in de voorbereiding voor de evenementen van Cabrio Fans dus we kunnen het oprecht van harte aanbevelen. Je kunt de basisversie van MyRoute-app gratis gebruiken na registratie maar wij adviseren je te kiezen voor de GOLD-versie die aanzienlijke voordelen brengt. En dankzij de samenwerking kun je gebruik maken van een mooie korting van 15% ten opzichte van de gebruikelijke tarieven. Er zijn drie interessante varianten van het GOLD-abonnement:

  1. MyRoute-app GOLD – Licentie voor 1 jaar. Deze licentie geeft je een jaar toegang tot de GOLD-versie van MyRoute-app. Normaal gesproken betaal je hiervoor € 49,00. Met de Cabrio Fans korting betaal je nu € 41,65.
  2. MyRoute-app GOLD – Doorlopende jaarlicentie. Deze licentie gaat uit van een jaarlijks doorlopende licentie waarbij je betaalt via automatische incasso. Normaal gesproken betaal je hiervoor € 24,50 per jaar. Met Cabrio Fans korting betaal je nu € 20,85 per jaar.
  3. MyRoute-app GOLD – Lifetime licentie. Deze licentie is waarschijnlijk het mooiste aanbod. Je verkrijgt hiermee een lifetime licentie voor deze tool en profiteert op termijn van alle mooie ontwikkelingen die deze tool nog zal gaan bieden. Normaal kost deze licentie € 99,00. Met de Cabrio Fans korting betaal je slechts € 84,15 eenmalig!

Volg deze link en meldt je gelijk aan bij MyRoute-app. Kies de licentie die je wenst en vul de inwisselbare code in: MRA-PARTN-24. De 15% korting wordt direct verrekend.

Cabrio Fans Routes

Heb je MyRoute-app aangeschaft? Vergeet dan niet om Cabrio Fans op te zoeken en toe te voegen aan je vriendenlijst in MyRoute-app. Je hebt dan direct toegang tot de routes die we voor je klaar hebben gezet. Kijk hiervoor op Cabrio Fans Routes.