MyRoute-app

Cabrio Fans is officieel partner van MyRoute-app! De #1 all-in-one routetool die je niet kunt missen als je het leuk vindt om zelf af en toe eens een mooie route te rijden. Zelf gebruiken we deze tool al geruime tijd in de voorbereiding voor de evenementen van Cabrio Fans dus we kunnen het oprecht van harte aanbevelen. Je kunt de basisversie van MyRoute-app gratis gebruiken na registratie maar wij adviseren je te kiezen voor de betaalde versie die aanzienlijke voordelen brengt. En dankzij de samenwerking kun je gebruik maken van een mooie korting van 20% ten opzichte van de gebruikelijke tarieven. Er zijn drie interessante varianten van het abonnement:

  1. MyRoute-app GOLD – Deze licentie geeft je toegang tot de GOLD-versie van MyRoute-app. Normaal gesproken betaal je hiervoor € 29,95 per jaar en met de Cabrio Fans korting betaal je nu € 23,96.
  2. MyRoute-app NAVIGATION – Deze licentie geeft je toegang tot de NAVIGATION APP-versie van MyRoute-app. Normaal gesproken betaal je hiervoor € 19,95 per jaar. Met Cabrio Fans korting betaal je nu € 15,96 per jaar.
  3. MyRoute-app ALLES-IN-ÉÉN – Dit is onze favoriet!! Je verkrijgt hiermee een combinatie van GOLD + NAVIGATION. Normaal kost deze licentie € 49,95 per jaar en met de Cabrio Fans korting betaal je slechts € 39.96 per jaar!

Volg deze link en meldt je gelijk aan bij MyRoute-app. Kies de licentie die je wenst en vul de inwisselbare code in: MRA-PARTN-24. De 20% korting wordt direct verrekend.

Cabrio Fans Routes

Heb je MyRoute-app aangeschaft? Vergeet dan niet om Cabrio Fans op te zoeken en toe te voegen aan je vriendenlijst in MyRoute-app. Je hebt dan direct toegang tot de routes die we voor je klaar hebben gezet. Kijk hiervoor op Cabrio Fans Routes.