September Uitje 2020

Op zondag 27 september 2020 is het zover. Dan zal Cabrio Fans voor de tiende keer een toertocht organiseren. Deze rally die naar keuze in de PRO- (=nieuw!), SPORT- of TOER-klasse kan worden gereden, zal deze keer voornamelijk worden verreden over de leukste en mooiste wegen van de provincie Utrecht. Deelname is mogelijk met elk type cabriolet, targa, spider of roadster en er zijn geen eisen voor wat betreft de leeftijd van de auto. Wel wordt verwacht dat de auto in technisch goede staat zal verkeren.

Diverse varianten voor deelname

Net als voorgaande jaren geven we jou de keuze waar je voorkeur naar uit gaat.Belangrijk verschil is dat we vanaf nu liefst drie verschillende opties aanbieden. Naast de al bekende TOER-klasse en SPORT-klasse kennen we nu een derde variant in de vorm van de PRO-klasse. Op veler verzoek toegevoegd omdat een deel van de oud-deelnemers wel zin heeft in nog wat meer uitdaging tijdens de rit. Hieronder een toelichting op de keuzemogelijkheden:

  1. PRO-klasse – de PRO-klasse is bedoeld voor liefhebbers van een beetje uitdaging. Een klasse waar de deelnemers naast het genieten van een mooie route ook graag de strijd aangaan voor het klassement. Speciaal voor deze groep hebben we in de PRO-klasse diverse uitdagingen in de vorm van verschillende navigatie opties en zoekopdrachten. Vooral geschikt voor meer ervaren rijders. Deze variant is verdeeld in drie etappes en de route is het langst (180 – 200 kilometer).
  2. SPORT-klasse – de SPORT-klasse is vooral bedoeld voor deelnemers die het genieten van de route nog net wat belangrijker vinden dan het wedstrijdelement of die nog wat ervaring willen opdoen. We maken gebruik van slechts één navigatie systeem (bol-pijl) en maken de zoekopdrachten niet al te lastig. Een mooie mix van sportiviteit en ontspanning waarbij evengoed prijzen te verdienen zijn. Deze variant is eveneens verdeeld in drie etappes en de route is net zo lang (180 – 200 kilometer).
  3. TOER-klasse – deze klasse is bedoeld voor iedereen die heerlijk wil genieten van de prachtige routes die we uitzetten maar die geen enkele behoefte hebben aan een extra uitdaging of een wedstrijdelement. Geen ingewikkelde navigatie opties, maar gewoon lekker rijden samen met “lotgenoten”. De lengte van deze route is wat aangepast en de pauzes zijn wat ruimer. Deze variant is verdeeld in twee etappes en de route is dus wat korter (140 – 160 kilometer).

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt en de klasse kiest die het best bij je wensen past, raden we je van harte aan om de gedetailleerde uitleg tot je te nemen op de pagina Uitleg en Reglement!

Coronavirus COVID-19 maatregelen

Het Coronavirus beheerst nog altijd het nieuws en dat betekent dat we er alles aan doen om een evenement te organiseren waarbij we netjes voldoen aan de door de overheid gestelde eisen. We ontkomen er dan ook niet aan om enkele aanpassingen door te voeren zodat we aan de regels kunnen voldoen:

  1. Volgens de nu gestelde regels mogen we samenkomsten zonder een vooraf vastgesteld maximum. Waar we echter wél rekening mee moeten houden is de standaard 1,5 meter regel en dat betekent dat de horecapartners in dit geval bepalend zijn voor het maximum aantal deelnemers. Voor dit event is dat gesteld op maximaal 50 auto’s.
  2. Dat betekent concreet dat we het maximaal aantal deelnemende equipes maximeren op 50 auto’s met 2 personen.
  3. De horeca is onder de huidige regels verplicht om zorg te dragen voor de 1,5 meter regel en daarnaast zijn zitplaatsen verplicht en moet van iedere gast de contactgegevens worden vastgelegd. Dit in het kader van een mogelijk bron- en contactonderzoek van de RIVM mocht het onverhoopt noodzakelijk zijn. Cabrio Fans zal in deze uitzonderlijke situatie ervoor zorgen dat onze horecapartners vooraf een overzicht ontvangen met deze contactgegevens.

Vanzelfsprekend houden we het nieuws nauwlettend in de gaten. We gaan er van uit dat we met elkaar een mooie dag kunnen beleven waarbij we rekenen op ieders gezond verstand en medewerking om ervoor te zorgen dat we allemaal veilig kunnen blijven.

Volgeboekt

Sold out

Uitverkocht

Complet

Ausverkauft

De route

We zijn sinds vorig jaar een samenwerking aangegaan met Droomparken. Deze samenwerking houdt in dat we gebruik mogen maken van de fraaie vakantieparken van Droomparken om onze evenementen te laten starten en/of finishen. Dat betekent concreet dat deze rally van start zal gaan bij Droompark Bad Hulckesteijn aan de Hulckesteijn 3 in Nijkerk aan het Nijkerkernauw waar volop ruimte voorhanden is.

De geheel nieuwe route zal over verrassende wegen leiden door het mooie hoofdzakelijk Utrechtse landschap waarbij er een behoorlijk verschil zal zijn tussen de route van de PRO- en SPORT-klasse deelnemers en die van de TOER-klasse deelnemers. Het verschil zit hem onder meer in de lengte van de route. Die zal voor de TOER-klasse ongeveer 140 kilometer zijn en voor de PRO- en SPORT-klasse ongeveer 190 kilometer. De finish zal eveneens bij Droompark Bad Hulckesteijn zijn waar je aansluitend kunt genieten van een (optioneel) heerlijk diner!

Inschrijven

LET OP: De inschrijving is geopend!!

De inschrijving is geopend! KLIK HIER om direct naar het inschrijfformulier te gaan. De kosten van deelname aan het September Uitje 2020 zijn afhankelijk van je keuze voor de PRO-, SPORT- of TOER-klasse en of je wenst deel te nemen aan het gezellige diner na afloop.
PRO-klasse: De kosten bedragen € 95,00 incl. BTW per equipe.
SPORT-klasse: De kosten bedragen € 95,00 incl. BTW per equipe.
TOER-klasse: De kosten bedragen € 89,00 incl. BTW per equipe.
Dineren: Deelname aan het diner kost aanvullend € 27,50 incl. BTW per persoon
Het programma van de dag ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur – Ontvangst met een kop koffie bij Droompark Bad Hulckesteijn in Nijkerk.
10:00 uur – Start van de PRO- en SPORT-klasse. Deelnemers vertrekken met  1 minuut tussenpauze op volgorde van startnummer.
11:00 uur – Start van de TOER-klasse. Deelnemers vertrekken op eigen gelegenheid. Er gelden geen startnummers.
11:30 uur – Gelegenheid voor een koffiepauze voor de PRO- en SPORT-klasse (eigen rekening) onderweg vanwege de langere route. De locatie is nog een verrassing.
13:00 uur – Ruime pauze met een lekkere verzorgde lunch (inbegrepen) voor zowel de PRO-, SPORT- als TOER-klasse.
16:30 uur – De eerste equipes worden weer terug verwacht bij Droompark Bad Hulckesteijn in Nijkerk waar je met een hapje en een drankje zult worden onthaald. Zodra de laatste equipe is gefinisht zal het klassement worden opgemaakt en volgt de prijsuitreiking waarmee de dag zal worden afgesloten.
18:00 uur – Aansluitende mogelijkheid voor een heerlijk diner bij Droompark Bad Hulckesteijn (optioneel).

De rally zal doorgang vinden onder het voorbehoud dat er tenminste 25 equipes zullen worden ingeschreven. De inschrijving zal worden gesloten op zondag 13 september 2020.

Navigatie opties September Uitje

Voor zowel de PRO-klasse als voor de SPORT-klasse geldt dat we waarde hechten aan het sportieve element van deze klasse en dat betekent dat de enige optie het aangeleverde routeboek is. Voor de SPORT-klasse is dat een route op basis van het bekende “Bol-Pijl” systeem, voor de PRO-klasse worden diverse routevarianten ingezet. Geen zin in “moeilijk gedoe”? Kies dan voor de TOER-klasse. Je krijgt van ons een helder en eenvoudig routeboek maar het is eveneens mogelijk om de route digitaal te ontvangen (bijvoorbeeld .gpx formaat). Wanneer dit je voorkeur heeft, geef dit dan even aan in het opmerkingen veld van het inschrijfformulier, inclusief het gewenste bestandsformaat. Je ontvangt de route dan kort voor aanvang van het evenement in je mailbox.

Aansluitend diner

Maak de dag helemaal compleet door na afloop van de rit gezellig met ons te gaan dineren!. We finishen dit jaar bij Droompark Bad Hulckesteijn waar we na afloop in het restaurant heerlijk een hapje kunnen gaan eten. We hebben er wel voor gekozen om jullie zelf te laten kiezen of je van deze optie gebruik wenst te maken. Geef op het inschrijfformulier aan waar je voorkeur naar uit gaat. De verzorgde lunch onderweg is, zoals jullie dat van ons gewend zijn, wel bij de basisprijs inbegrepen.

Tijd tot de inschrijving zal gaan sluiten. Doe je met ons mee?
Cabrio Fans September Uitje 27-9-2020
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec