Autoleerherstel.nl

Het opknappen en onderhouden van het lederen interieur van je cabrio is écht een bijzonder vak. Het vergt kennis en expertise, zeker omdat leer een kostbaar natuurproduct is. Neem daarom geen enkel risico en laat je auto vertroetelen door een echte vakman. Piet Boere Autodetailer kan je als geen ander helpen om je lederen interieur in topconditie te brengen en/of te houden.

Specialisme

Je kunt bij Leerherstel terecht voor vrijwel ieder denkbaar probleem met je lederen interieur. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan:

  • Herstel van alle soorten leerschade
  • Herstellen / spuiten van instapschades
  • Op kleur brengen van je stuurwiel
  • Professioneel reinigen van je interieur
  • Leerprotectie aanbrengen
  • Gedeeltelijk of volledig herstofferen

Leerschade

Beschadigingen aan het lederen interieur in de vorm van krassen of verkleuringen zijn natuurlijk erg jammer en geven toch een heel ander beeld aan het interieur.

De vakmensen van Leerherstel.nl kunnen deze beschadigingen snel repareren en in de juiste kleur spuiten. Eventueel zelfs op locatie! Deze reparaties zijn (vrijwel) onzichtbaar en geven je cabrio weer een veel mooiere uitstraling.

Kaal stuur

Prachtig zo’n mooi leren stuur in je cabrio, maar wat staat dat lelijk wanneer deze na jaren van gebruik kaal geworden is. Dit poets je niet zomaar weer even op kleur. Huidvetten en zonlicht hebben hun werk gedaan waardoor de kleur volledig weg is. Je specialist van Leerherstel.nl kan het weer als nieuw krijgen! Het stuurwiel wordt eerst grondig ontvet, gereinigd, daarna gepolijst en ingekleurd. Uiteraard voorzien zij het dan weer van een nieuwe toplaag waardoor het weer lange tijd een pronkstuk van je cabrio is.

Wat kan Leerherstel.nl voor jou betekenen?

Wil jij weten wat de specialisten van Leerherstel voor jouw cabrio kunnen betekenen? Vul dan hieronder het contactformulier in en er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen voor een prijsopgave of meer informatie.

Werkgebied

Leerherstel.nl is werkzaam in een straal van circa 85 kilometer rondom de Utrechtse Heuvelrug. Aanvragen buiten dit gebied worden afzonderlijk beoordeeld. Eventueel is een bezoek op locatie wel mogelijk maar zullen de voorrijkosten wat hoger liggen. Afspreken op de vestiging in Leersum is uiteraard ook een mogelijkheid. Leerherstel.nl geeft je graag alle informatie.

Contactformulier Leerherstel.nl

Vul onderstaande velden volledig in en liefst ook een foto uploaden van de leerschade en Leerherstel.nl neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Geef zo duidelijk mogelijk aan wat het probleem is of waar je hulp bij nodig hebt. Liefst ook een foto meesturen.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.