Autoleerherstel.nl

Het opknappen en onderhouden van het lederen interieur van je cabrio is écht een bijzonder vak. Het vergt kennis en expertise, zeker omdat leer een kostbaar natuurproduct is. Neem daarom geen enkel risico en laat je auto vertroetelen door een echte vakman. Piet Boere Autodetailer kan je als geen ander helpen om je lederen interieur in topconditie te brengen en/of te houden.

Specialisme

Je kunt bij Autoleerherstel terecht voor vrijwel ieder denkbaar probleem met je lederen interieur. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan:

  • Herstel van allerlei soorten leerschade
  • Herstellen / spuiten van instapschades
  • Op kleur brengen van je stuurwiel
  • Professioneel reinigen van je interieur
  • Leerprotectie aanbrengen

Leerschade

Beschadigingen aan het lederen interieur in de vorm van krassen of verkleuringen zijn natuurlijk erg jammer en geven toch een heel ander beeld aan het interieur.

Piet Boere van Autoleerherstel.nl kan deze beschadigingen snel en goed repareren en in de juiste kleur terugbrengen. Deze reparaties zijn (vrijwel) onzichtbaar en geven je cabrio weer een veel mooiere uitstraling.

Kaal stuur

Prachtig zo’n mooi leren stuur in je cabrio, maar wat staat dat lelijk als je stuurwiel na jaren van gebruik kaal geworden is. Dit poets je niet zomaar weer even op kleur. Huidvetten en zonlicht hebben hun werk gedaan waardoor de kleur volledig weg is. Je specialist van Autoleerherstel.nl kan het weer als nieuw krijgen! Het stuurwiel wordt eerst grondig ontvet, gereinigd, daarna gepolijst en ingekleurd. Uiteraard voorzien zij het dan weer van een nieuwe toplaag waardoor het weer lange tijd een pronkstuk van je cabrio is.

Wat kan Autoleerherstel.nl voor jou betekenen?

Wil jij weten wat Piet Boere van Autoleerherstel voor jouw cabrio kan betekenen? Vul dan hieronder het contactformulier in en er wordt binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen voor een prijsopgave of meer informatie.

Adres

Je vindt Piet Boere Autodetailer van Autoleerherstel.nl op het volgende adres:

Piet Boere Autodetailer
Ondernemingsweg 2-S
2404 HN Alphen a/d Rijn
T: 06-22 24 38 84
E: contact@pietboere-autodetailer.nl

Contactformulier Autoleerherstel.nl

Vul onderstaande velden volledig in en liefst ook een foto uploaden van de leerschade en Autoleerherstel.nl neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Geef zo duidelijk mogelijk aan wat het probleem is of waar je hulp bij nodig hebt. Liefst ook een foto meesturen.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 4.