Kunstboomshop

Dé plek voor al je kunstbomen en -planten!

Kunstboomshop staat voor een ruim assortiment, degelijkheid, kwaliteit en goede service. Dit alles in combinatie met een goede prijs. De planten en bomen van Kunstboomshop zijn van hoge kwaliteit, waardoor je bijna het verschil niet ziet tussen echt en kunst. We werken met leveranciers die de planten en bomen maken van kunststoffen die voornamelijk vervaardigd zijn uit natuurlijke materialen, zoals viscose en cellulose (ook wel kunstzijde genoemd). Daarnaast gebruiken wij eco-vriendelijke plastics, en natuurlijke materialen zoals (recuperatie)hout voor de productie van onze planten.

Het ruime assortiment van Kunstboomshop voldoet met alle producten aan hoge kwaliteitseisen. Zo hebben we ook speciale bomen en planten voor de horeca en deze zijn brandvertragend af fabriek. Daarnaast leveren we de service die je mag verwachten. Wij gaan niet voor de quick win maar voor een lange en prettige klantrelatie waar we beiden beter van worden.

Thuis

Thuis is het warm, gezellig en sfeervol. Een plek om te zijn wie je bent en te genieten. En dus ook de plek waar je een sfeer wil creëren met fraaie groenbeplanting!

Ontmoetingsplek

Een sfeervolle ontmoetingsplek creëer je met fraaie groenbeplanting. Of het nu gaat om een horecagelegenheid, een ontmoetingsplek op kantoor of een sportkantine.

De werkvloer

Diverse onderzoeken wijzen uit dat medewerkers zich beter voelen in een werkomgeving met meer groen. Fijner werken in een sfeervolle ambiance.

Bezoek Kunstboomshop

Neem zelf eens een kijkje op de website van Kunstboomshop en laat je positief verrassen door alle fraaie oplossingen die geboden kunnen worden. Of je nu particulier of ondernemer bent. Zowel voor thuis als op het werk biedt Kunstboomshop geweldig fraaie oplossingen!

Bezoek de website van Kunstboomshop

Kunstboomshop steunt St. STOP Hersentumoren

Vanuit de wens om een bijdrage te kunnen leveren aan een aansprekend goed doel, ondersteunt Kunstboomshop al geruime tijd de jaarlijkse rit die Cabrio Fans voor deze mooie stichting organiseert. Wat ons betreft is ook dat een goede reden om Kunstboomshop eens te bezoeken!

Bezoek de website van Kunstboomshop