Te koop

Bij Cabrio Fans zijn we steeds op zoek naar zaken die jij als Cabrio Fan mogelijk leuk en/of interessant zou kunnen vinden. Daarnaast hebben onze Cabrio Fans Partners soms ook een interessant aanbod voor je. Kijk hiervoor maar eens in onze shop. Hieronder zie je vooral informatie die je mogelijk kan helpen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte cabrio.

Het Cabrio Asiel

Ván Cabrio Fans vóór Cabrio Fans! Op deze pagina bieden we onze Register Leden kosteloos de mogelijkheid om hun eigen cabrio te koop aan te bieden. De naam is natuurlijk ludiek gekozen maar is wel een aardige parallel. Wij willen er immers graag voor zorgen dat deze liefhebbers auto’s weer bij een goed “baasje” terecht komen. Het aanbod wisselt dus nogal eens en de auto’s staan zelden lang te koop. Klik hier om het huidige aanbod te bekijken en kom dus regelmatig terug om te kijken of er iets moois tussen staat.


Occasions via Marktplaats

Marktplaats is in Nederland nog altijd de grootste aanbieder van tweedehands auto’s en dus ook een prima plek om op zoek te gaan naar een andere cabrio. Klik hier om een indruk te krijgen van wat er zoal te koop staat. Veel plezier bij het rondsnuffelen.

Nieuw te koop

Ben je in de gelukkige omstandigheid om voor een nieuwe cabrio te kunnen gaan? Dan zie je hier een compleet overzicht van wat er op dit moment op de Nederlandse markt leverbaar is. We hebben er ook maar gelijk wat bewegende beelden aan toegevoegd. Lekker om bij weg te dromen.


Auto Verzekering

Cabrio Fans Partner A-Verzekering kan je helpen bij het kiezen van een geschikte verzekering voor jouw heilige koe. Je kunt online gaan voor de laagste premie, maar je kunt je ook laten ondersteunen door de specialisten van A-Verzekering.

Auto Financiering

Cabrio Fans Partner A-Krediet kan je desgewenst adviseren en begeleiden bij een consumptief krediet mocht je daar behoefte aan hebben. Geld lenen doe je niet voor je plezier, dus kies voor vakkundige ondersteuning door deze vaklieden!