MyRoute-app

De #1 all-in-one routetool

Cabrio Fans is een partnerschap aangegaan met MyRoute-app en daar zijn we trots op. Het rijden van mooie routes is en blijft natuurlijk heerlijk om te doen en dan is het helemaal fijn als er een tool beschikbaar is die dit super eenvoudig mogelijk maakt. Dankzij onze samenwerking kan iedereen MyRoute-app Producten aanschaffen met 25% korting! Klik hier en lees er alles over in onze shop.

Routes vinden, maken, delen en exporteren naar je GPS én navigatie-app

Sluit je aan bij duizenden enthousiaste auto- en motorrijders, fietsers en wandelaars. Je kunt MRA 14 dagen gratis testen: MRA Routeplanner en MRA Navigation. En dat zonder verplichtingen. Basic functionaliteit is altijd gratis na registratie!

Van links naar rechts:

MyRoute-app Navigation: ga mee met de tijd en navigeer met het meest geavanceerde navigatiesysteem; jouw eigen smartphone of tablet.
MyRoute-app Mobile: track al jouw uitstapjes. Ook offline!
MyRoute-app Routeplanner: maak geweldige routes op je tablet, laptop of vaste pc. Werkt op ieder gangbaar apparaat met een internetverbinding.
MyRoute-app Connector: werkt met alle grote merken waaronder TomTom, Garmin, BMW (auto en motor) en Harley Davidson.

Het grootste gecontroleerde routearchief dankzij MRA RouteXperts

Routes geschikt en getest voor ieder navigatiesysteem. Geniet ervan! Klik hier voor een indruk van het enorme aanbod. Uiteraard is Cabrio Fans inmiddels zelf ook aangemeld als RouteXpert. Klik hier om gelijk naar de profielpagina van Cabrio Fans op MRA te gaan.