MyRoute-app

De #1 all-in-one routetool

Cabrio Fans is een partnerschap aangegaan met MyRoute-app en daar zijn we trots op. Het rijden van mooie routes is en blijft natuurlijk heerlijk om te doen en dan is het helemaal fijn als er een tool beschikbaar is die dit super eenvoudig mogelijk maakt. Dankzij onze samenwerking kan iedereen MyRoute-app GOLD aanschaffen met 15% korting! Klik hier en lees er alles over in onze shop.

Over onze krachtige routebewerker

De routetool, het kloppend hart van My-Route-app, is uniek in zijn klasse. My-Route-app is de meest uitgebreide en voor iedereen te begrijpen routebewerker die via de cloud functioneert. Hierdoor hoeven gebruikers zich nooit zorgen te maken over het kwijtraken van hun routes. Alles staat immers online.

Via de routebewerker kan iedereen unieke routes maken om te rijden. Routes van MyRoute-app kunnen in hun eigen unieke formaat worden gedownload om ze zo natuurgetrouw mogelijk over te zetten. Hiervoor maken wij gebruik van het .gpx bestand, dit is het natuurlijke formaat van routes op MyRoute-app. Je kunt je route echter ook in alle andere bekende formaten downloaden om compatibiliteit met Interphone, TomTom, Garmin en alle andere apparaten zo hoog mogelijk te houden. Nog een handigheidje van onze routetool is dat je bij ieder routepunt dat je toevoegt kan zoeken naar een hotel in de omgeving, op deze manier ondersteunt MyRoute-app jouw reis ook als je niet op de weg zit. Handig bij langere afstanden.

Wanneer je kiest voor MyRoute-app GOLD, krijg je ook toegang tot een heel pakket aan extra functionaliteiten. Zo kan je standaard al offroad plannen en snel- en tolwegen vermijden. Met GOLD kun je ook het aantal routepunten op jouw route verminderen of juist vermeerderen. Daarnaast kan je automatisch optimaliseren waardoor het aantal routepunten afneemt zonder dat de route verandert en kan je je route omkeren.

Het is al smullen met het gratis basis abonnement van MyRoute-app, maar met MyRoute-app GOLD beschik je helemaal over de meest uitgebreide routebewerker die er is. Wat te denken van routes maken in de originele TomTom kaart, allerlei handige toolkit functies, zoals het berekenen van een “kronkelige route”, het maken van een route met het meeste hoogteverschil of het vermijden van onverharde wegen? Dat kan en nog veel meer; het kan allemaal!

Maak je als Garmin gebruiker geen zorgen, we verliezen de vele Garmin gebruikers echt niet uit het oog! Sterker nog, speciaal voor de Garmin gebruikers hebben we de Here kaart die Garmin zelf ook gebruikt inclusief routecalculatie geïmplementeerd. Heel fijn is ook dat je de route die je ziet in de TomTom óf Here kaart via de MyRoute-app Connector via USB één op één hetzelfde kunt kopiëren naar je TomTom of Garmin, dat kan met geen enkele andere routeplanner!

Oh ja, we zouden in ons enthousiasme bijna nog iets vergeten; het is voor alle platforms, dus ook voor MAC, iPads en Tablets. Wat kunnen we nog meer doen om je te overtuigen? In de toekomst zullen wij bij MyRoute-app functies blijven toevoegen voor zowel Basic als GOLD gebruikers om de ultieme routetool blijvend te verbeteren. En het mooiste van alles is dat je nooit een update zal hoeven downloaden. Alles staat immers in jouw cloud!

Archiveren en organiseren

Het beheren van jouw routes en tracks is met My Route-app makkelijker dan ooit. Zo kan je gemakkelijk vanuit jouw profiel wisselen tussen de door jou gemaakte en overgenomen routes en mobiele tracks. Het wordt nog beter. Zo kan je al jouw oude routes en tracks importeren naar MyRoute-app, waar ze worden opgeslagen bij jouw andere tracks en routes in je eigen private cloud. Op deze manier kan je altijd en overal bij al je tracks en routes. Vanuit het archief kan je bovendien jouw tracks analyseren aan de hand van bijvoorbeeld hoogteverschillen en snelheden.

Als GOLD member heb je extra functies om het organiseren van een nieuwe track te vergemakkelijken. Je krijgt dan namelijk toegang tot de MyRoute-app Connector. Wanneer je de Connector hebt geïnstalleerd krijg je voortaan de mogelijkheid om jouw routes automatisch te exporteren naar een met USB aangesloten navigatiesysteem. Naast de Connector heb je als GOLD member ook mobiel toegang tot het toevoegen en beheren van favoriete locaties, waardoor jij jouw routepunten bij het maken van een nieuwe route nog beter kan organiseren.

Organiseren en archiveren krijgt in de toekomst nog een aantal nieuwe mogelijkheden. Ons team blijft kijken naar opties om de bestaande functies uit te breiden of te verbeteren. Een concreet voorbeeld hiervan is een mappenstructuur voor routes en tracks waar momenteel hard aan gewerkt wordt.

Gebruiksvriendelijk, modern & sociaal

MyRoute-app is naast een online archief en routebewerker ook een sociaal platform. Veel sociale functies worden uitgewerkt nu er een stabiele basis ligt in de routebewerker en archieffuncties. Momenteel kan je al een netwerk aan vrienden opbouwen in MyRoute-app. Zoek maar eens op “Cabrio Fans” en maak een connectie! Je kunt dan in het activiteitenscherm snel zien waar jouw vrienden zijn geweest en meteen een leuke reactie achterlaten op iemands track. Reacties kun je ook geven op het supportforum. Daar kun jij met andere gebruikers problemen bespreken en suggesties geven aan ons team. Zo kan je altijd een beroep doen op de actieve en behulpzame community van MyRoute-app.

Extra supportfuncties zijn beschikbaar voor onze GOLD members. Naast toegang tot de community forums hebben zij toegang tot het ticketsysteem van MyRoute-app. In dit ticketsysteem kan je een vraag direct naar ons sturen, waarop je zo snel mogelijk antwoord krijgt van iemand uit ons team.

MyRoute-app wil een nieuw sociaal medium zijn. Verwacht in de nabije toekomst gave toevoegingen aan zowel de web- als app-variant van onze dienst. Zo zijn we hard bezig om chatfuncties te bouwen waardoor je met andere gebruikers kunt chatten. Ook wordt het mogelijk om groepen te vormen en evenementen aan te maken in MyRoute-app waar jij en andere gebruikers gezamenlijke routes kunnen maken en tracken. Een andere en misschien nog wel leukere toevoeging is jouw persoonlijke reisblog. Deze reisblog kan jij zelf van content voorzien en andere gebruikers kunnen hem volgen.

Mobiele functies waar je wat aan hebt

Een van de leukste mogelijkheden van MyRoute-app is het live tracken van routes en die uploaden naar je eigen archief. Maar onze mobiele app stelt gebruikers natuurlijk ook in staat om de routes te tracken die zij vooraf in de webversie hebben gemaakt of geüpload. Tijdens het tracken van jouw route kan je trouwens onderweg zo lang pauzeren als je wilt om bijvoorbeeld even een hapje te eten. Wanneer je dan toch stilstaat, kan je meteen met de app een “moment” nemen. Dat is een foto met begeleidende tekst die na het voltooien van jouw route wordt geüpload naar MyRoute-app web. Dit moment verschijnt dan in jouw track met GPS locatie van waar je het moment hebt genomen. Het tracken van routes en maken van momenten is de kern van MyRoute-app mobile dat overigens op zowel Android als IOS beschikbaar is.

Als je MyRoute-app GOLD gebruiker bent, dan kan je naast jouw eigen routes ook de routes van anderen lokaal overnemen. Stel je voor dat je ergens in het buitenland zit en zin hebt om een route te tracken. Dit kan dan heel gemakkelijk door via “routes in de buurt” een route te selecteren die jou aanspreekt. Ook kan je als GOLD member locaties opslaan als favoriet. Je kunt hier dan altijd naartoe navigeren vanuit de app en deze locaties zijn ook meteen beschikbaar in de online routebewerker. Wanneer je dan een nieuwe route maakt kan je meteen al je favoriete locaties aan elkaar knopen.

Heb je geen TomTom, Garmin of ander GPS apparaat en wil je toch kunnen navigeren? Dat kan! Kijk dan even naar de Sygic en Navigon navigatie apps. Die zijn betaalbaar en werken met offline kaarten op je iPhone of smartphone. Sygic is beschikbaar in de Apple Store of bij Google Play. Navigon alleen in de Apple Store. Het werkt als volgt: je maakt een route in de website van MyRoute-app. Dan open je hem in de MyRoute-app voor smartphones. Vervolgens klik je op het navigatie symbooltje. Je kunt dan kiezen tussen Sygic of Navigon. Klik erop en de route wordt geopend in de gekozen navigatie app. Dan rest alleen nog het grote genieten!

Momenteel zijn wij bezig om de mobiele variant van MyRoute-app nog beter te maken. Verwacht in de nabije toekomst een mobiele versie van het activiteitenscherm, de routebewerker en de mogelijkheid om jouw routes vanaf je mobiel op jouw favoriete GPS systeem te zetten.

MyRoute-app als jouw centrale routeplatform

MyRoute-app is een echt manusje van alles. Het unieke aan onze dienst is natuurlijk het feit dat wij allerlei elementen en functies hebben samengebracht in één dienst. De ambitie is dan ook om voor jou het centrale routeplatform te zijn op alle mogelijke gebieden. De onderlinge verbondenheid van web en app zorgt ervoor dat bijvoorbeeld al jouw gemaakte tracks ook meteen worden gedeeld in MyRoute-app web. Je kunt met de app tevens een voltooide track of route delen naar andere sociale media.

Natuurlijk doen GOLD members hun voordeel met extra snufjes van MyRoute-app. Zo kan je jouw favoriete locaties op web en app inzien en gebruiken bij het maken van een nieuwe route. Dit is natuurlijk slechts één van de vele mogelijkheden.

MyRoute-app is continue bezig met het verbeteren van de onderlinge connectiviteit tussen web en app. Processen die onzichtbaar en op de achtergrond jouw gebruikerservaring verbeteren zijn de stille kracht van onze dienst.

De enige met alle kaarten

MyRoute-app draait in de basis op de welbekende kaart van Google Maps. Iedere gebruiker heeft hier dan ook standaard toegang toe. Met Google Maps kan je in een bekende omgeving jouw routes vormgeven.

Ben je GOLD member? Dan heb je toegang tot alle kaarten binnen MyRoute-app. Werk in Maps met handige overlay kaarten van Openstreetmap en satellietbeelden. Daarnaast kan je ook de TomTom kaart gebruiken zodat jouw routes uiteindelijk precies zo in de TomTom verschijnen als je ze hebt ontworpen op MyRoute-app. Dat geldt ook voor de Here kaart die Garmin gebruikt.

Omdat er steeds meer kaarten beschikbaar zijn op het internet werken wij hard om deze zo snel mogelijk beschikbaar te maken op MyRoute-app. Zo bouwen wij momenteel de Michelin kaart in MyRoute-app. Net als met de TomTom kaart gaat het hier om een kaart met eigen routeberekening zodat ook hier jouw routes een op een overkomen met wat je hebt ontworpen in MyRoute-app.