Shop for Covers

Autohoezen op maat voor je cabrio

Shop for Covers ontwikkelt en levert producten om je waardevolle bezittingen, zoals je cabrio, te beschermen. Door de jarenlange ervaring weten ze dat alleen het allerbeste goed genoeg is. Daarom leveren zij enkel premium kwaliteit hoezen, voor de juiste prijs! In Nederland ontwikkelt en vanuit Nederland geleverd. Daarmee garanderen zij een topkwaliteit hoes.

Star Cover is hun huismerk autohoes dat voldoet aan de wensen en eisen van de huidige autoliefhebber. Deze hoezen bewijzen zich keer op keer. Daarom geloven zij in een 365 dagen retourgarantie en een 5 jaars fabrieksgarantie. Dit past in de filosofie van Shop for Covers, alleen maar tevreden klanten.

Daarom Shop for Covers:

Veel ervaring

Shop for Covers verkoopt al ruim 10 jaar hoezen over de hele wereld. Zij kennen de klant en hun behoefte.

Niet goed, geld terug

Zij doen niet moeilijk. Bevalt het product niet? Dan geld retour!

De beste prijs

Premium kwaliteit bescherming heeft een prijs en zijn voordelen. Zij bieden de beste prijs voor de beste hoezen.

Partnership met Cabrio Fans

We zijn er trots op dat we als dealer mogen optreden voor de producten en diensten van Shop for Covers. Dat heeft meerdere voordelen. Om te beginnen zie je in onze shop de mogelijkheid om zowel de indoor als outdoor hoezen te bestellen en daarbij krijg je de mogelijkheid om de hoes kosteloos te laten bedrukken met Cabrio Fans logo. Verder bieden we daar ook de mooie producten van Car-Bags aan. Ideaal als je graag met je cabrio op vakantie gaat! Tenslotte zijn we ook heel erg blij dat Shop for Covers als prijzensponsor optreedt tijdens de evenementen van Cabrio Fans. Hierdoor hebben we al aardig wat fans mogen blij maken met zo’n geweldige maatwerk hoes!

  • KLIK HIER voor meer informatie over Star Cover Autohoezen
  • KLIK HIER voor meer informatie over Car-Bags

Contact

Shop for Covers is vooral een online bedrijf die nog veel meer te bieden heeft dan we hier kunnen vermelden, dus ga vooral eens op de website kijken. Klik hier en laat je verbazen. De winkel bezoeken is natuurlijk ook nog mogelijk en bovendien is het altijd gezellig om de mensen van Shop for Covers te leren kennen. Ze zijn uitsluitend geopend op werkdagen. Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Shop for Covers
Talhoutweg 7
8171 MB  Vaassen
Tel: 085-0185042
Mail: info@shopforcovers.com