Roadtrips.nu

Exclusieve roadtrips in Nederland en Europa

Roadtrips.nu organiseert all-inclusieve exclusieve roadtrips door unieke gebieden in Europa, over wegen die voornamelijk op gedetailleerde kaarten te vinden zijn. Deelnemende equipes beschikken over een moderne of klassieke sportwagen of een voertuig met bijzondere kenmerken zoals een cabriolet, roadster of spyder. Door deelname aan meerdere rally’s/toertochten hebben we geleerd wat er verwacht wordt van een organisatie als de onze en hebben alle positieve punten gebundeld in onze roadtrips.

Onze passie is autorijden en willen deze passie graag delen met deelnemende equipes. De nadruk ligt bij onze roadtrips naast autorijden op luxe, comfort en verwennen. We rijden over met zorg uitgezette wegen en lunchen en overnachten op bijzondere locaties.

De roadtrips hebben een licht wedstrijd element en de te volgen routes worden aangegeven door relatief gemakkelijk te volgen bol/pijl aanwijzingen.

Limited equipes

Onze meerdaagse roadtrips kenmerken zich door een intieme sfeer vanwege het limited aantal equipes en de perfecte balans tussen prijs, kwaliteit, luxe en comfort. Overnachten geschiedt enkel in hotels waar genieten en gastronomie hoog in het vaandel staan.

Gun jezelf een prachtige roadtrip

Klik hier om naar de website van Roadtrips te gaan om jezelf in te schrijven. Het aantal equipes is zeer beperkt. Geniet van prachtige panorama’s exclusieve verblijfsaccommodaties en voel de vrijheid van autorijden!

Film Roadtrips.nu van de Royal 6 in Spanje van 2019