Piet Boere – Autodetailer

Pica Carcleaning & Detailing

Leuk dat je deze pagina bezoekt, je zal vast op zoek zijn naar een oplossing voor jouw uitdaging. Of het nu een splinternieuwe cabrio of een occasion betreft. Het onderhoud van je cabrio. Ga je dit zelf doen? Of win je informatie in om het met een gerust hart uit te kunnen besteden. Je geliefde cabrio beschermen met hoogwaardige coatings. Of je probleem nu met lak schade, vervuild interieur, kapot of lelijk leer te maken heeft, of die vervelende deukjes in je cabrio. Wellicht een bron van ergernis met al die krassen of krasjes in de lak die je tegenkomt tijdens het autowassen. Hij glimt niet meer zoals je gewend bent. Piet Boere gaat je enthousiast maken!

Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Piet ontzorgt je de schoonmaak en het onderhoud van je cabrio en heeft klanten tot ver buiten zijn regio. Zijn klanten maken gebruik van een basis poetsbeurt tot uitgebreide professionele exclusieve high-end detailing.

In een schone nette werkplaats wordt met de grootste zorg, alsof het Piet’s eigen auto is, je cabrio behandeld met producten, passie en vakmanschap die resultaat neerzetten. De cabrio weer netjes tot als nieuw. De kracht in deze is tevens een onderhoudsplan die je cabrio op langere termijn een meerwaarde biedt. Of het nu een basis poetsbeurt betreft of tot de meest uitgebreide detailing. Wel zo prettig en vertrouwd. Tenslotte is elk voertuig weer in een andere staat van cosmetisch onderhoud. Om die reden vind je op Piet’s website dan ook geen (pakket)prijzen. Het is immers maatwerk. Ga langs bij Piet voor een vrijblijvend gesprek en vertel hem vooral dat je via Cabrio Fans bij hem terecht bent gekomen. Tot snel!

Xeon Coatings

Duurzame kwaliteit vraagt om top producten in de markt. Xeon Keramische Coating is de top! Met deze coating wordt een semi-permanente lakbeschermingslaag aangebracht die de lak optimaal gaat beschermen tegen weersinvloeden en veroudering. Er wordt niet meer gesproken over “microns”, maar over het opwaarderen van de hardheid van de lak. Klik hier en lees er alles over op de website van Pica Carcleaning & Detailing! Het bewijs dat je bij Piet Boere aan het juiste adres bent om je cabrio te laten vertroetelen!

Zien wat Piet voor je kan betekenen? Klik hier en bekijk diverse voorbeelden van zijn vakmanschap eens op het YouTube kanaal van Pica Car Cleaning & Detailing!

Pica doet meer

Naast de website van Pica Carcleaning & Detailing heeft Piet Boere nog een drietal websites waarop je nog veel meer informatie kunt vinden over alles waarmee Piet je kan helpen. Ga er vooral eens kijken en laat je verbazen.

www.autopoets-producten.nl – Dé plek om professionele poetsmiddelen aan te schaffen. Piet is tevens importeur van Xeon. Een complete detailerslijn uit België.
www.autoleerherstel.nl – Dé plek om je lederen interieur weer helemaal tip top in orde te krijgen.
www.pietboere-autodetailer.nl/autopoets-opleiding/ – Zélf een carrière beginnen als professioneel detailer? Dat kan zeker nadat je opleidingsprogramma bij Piet hebt doorlopen. Hiermee geef je jouw ambitie een vliegende start.

Contact

Piet Boere Autodetailer
Pica Carcleaning & Detailing
Ondernemingsweg 2-S
2404 HN  Alphen a/d Rijn
T: 06-22243884
E: contact@pietboere-autodetailer.nl
W: www.pietboere-autodetailer.nl