Kunstboomshop.nl

Kunstboomshop.nl is dé plek waar je terecht kunt voor de allermooiste kunstbomen en kunstplanten. Erg populair om een kantoor of showroom mee op te luisteren maar ook steeds meer particulieren kiezen voor de steeds mooier wordende kunstoplossingen van Kunstboomshop. De kwaliteit is inmiddels zo goed dat ze nog maar nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Dus wil jij je interieur, winkel, kantoor of showroom verfraaien? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Kunstboomshop.nl.

Kunstboomshop.nl is een initiatief van ondernemer Marcel Kaatman en is gevestigd in het Gelderse Gendt.

Kaatman Decoraties

Naast Kunstboomshop.nl is Marcel ook actief onder de handelsnaam Kaatman Decoraties. Onder deze naam verzorgt Marcel prachtige projecten waarmee hij je kantoor, winkel, showroom of horecagelegenheid een geweldige sfeerupdate kan geven.

Sinds enkele jaren mag Marcel met trots zeggen dat hij eigenaar is van een aantal merken in de decoratie branche. Komend uit een familie die al meer dan 60 jaar actief is in de decoratie branche, kan het bijna niet anders dan dat ook hij hierin actief is. Al 30 jaar is hij in meer of mindere mate nauw betrokken bij diverse projecten in binnen- en buitenland. Dit kan zeer groots zijn maar ook heel klein zoals een etalage van 1 raam. Maar kenmerkend aan zijn stijl is dat royaal, uitbundig, veel en vernieuwend centraal staan en altijd met 1 doel en dat is een sfeer creëren wat de bezoeker of gast verrast en zich prettig bij voelt en waardoor je op een positieve wijze de aandacht trekt en ook behoudt.

Inmiddels werkt Marcel met een team waarin alle kennis en know how aanwezig is om aan de hoge en veelzijdige eisen te kunnen voldoen in Nederland, België en Duitsland. Zij creëren sfeer bij een evenement, congres, winkelcentrum, restaurant of winkeletalage. Het motto is dan ook niet voor niets “Lets’s decorate your world”.

Volgens Marcel draait het maar om 1 ding in jouw winkel, showroom, restaurant, congrescentrum of winkelcentrum: Klantbeleving! Want klantbeleving is alles waar het om draait bij de bezoekers / gasten. Steeds vaker zijn ondernemers hier zelf actief mee bezig. Dat is super om te zien en de veel gehoorde opmerking is; Oh, ik vind die bepaalde kleur mooi of juist dat soort materialen of ornamenten. Het is dan de kunst om samen met de klant een plan van aanpak te maken met als doel een echt “WOW effect” te creëren waardoor de bezoeker bijvoorbeeld van een winkelcentrum vanaf binnenkomst al in een fijne shopping mood komt.

Want voelt de bezoeker zich op zijn of haar gemak dan verblijft hij of zij ook langer in je winkelcentrum, besteed hij of zij ook meer en wellicht gaat men dit fijne gevoel dan ook nog weer delen met collega’s of kinderen, kleinkinderen, vrienden en/of vriendinnen. Zo ontstaat er gratis promotie voor je winkelcentrum met een glimlach.

Kunstboomshop.nl en Cabrio Fans

We zijn bijzonder blij dat Marcel ervoor gekozen heeft om Cabrio Fans een warm hart toe te dragen. De afgelopen jaren is dat al op een leuke manier begonnen door als prijzensponsor op te treden bij de Events van Cabrio Fans. Deze samenwerking zal in de toekomst alleen nog maar verder worden uitgebreid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten en diensten van Kunstboomshop.nl en Kaatman Decoraties? Neem dan zeker eens contact op met deze gepassioneerde ondernemer of bezoek zijn bedrijf in het Gelderse Gendt. Vertel vooral even dat je via Cabrio Fans bij hem terecht bent gekomen. Zal hij zéker leuk vinden!

Websites:

Kunstboomshop.nlKlik hier
Marcel KaatmanKlik hier
Deco Sfeerdesign
Klik hier
Rana Deco
 – Klik hier
Marcel Kaatman ProjectdecoratiesKlik hier

Contactgegevens

Kunstboomshop.nl
Willem Alexanderstraat 23B
6691 EE in Gendt (Gld)
E: info@kunstboomshop.nl

LET OP: bezoek in Gendt uitsluitend op afspraak.