De Cabriohoeve

Dé Mazda MX-5 specialist

Bij De Cabriohoeve hebben ze een hobby en die heet “Mazda MX-5”.

Alweer heel wat jaren geleden kwamen Willem en Peter in aanraking met deze mooie cabrio’s. Toen ze in Drenthe kwamen wonen op een oude hoeve begonnen Willem en Peter hobbymatig met het opknappen van cabrio’s. Van het één kwam het ander en er moest een naam voor het bedrijf bedacht worden. Sleutelen aan cabrio’s en wonen op een oude hoeve. Dan is het snel bedacht. De Cabriohoeve is geboren!

Natuurlijk kwam de MX-5 ook voorbij bij het sleutelen aan de verschillende cabrio’s. Volgens de mannen is het zó een fijne auto om te rijden en om aan te sleutelen. Zo is de liefde ontstaan voor de MX-5 in al haar facetten.

De Mazda MX-5 geeft je het pure genieten gevoel. Wat jij in de MX-5 naar boven wil halen, dat geeft deze cabrio je. En dat spreekt Willem en Peter enorm aan. De heren hebben zich inmiddels alweer jaren volledig toegespitst op de MX-5 samen met een leuk team in het kleine Gasselte. Iedereen werkt hier met passie aan de MX-5, op welke manier dan ook.

De Mazda MX-5 beleef je! Zo makkelijk is het. Er staan gemiddeld zo’n 30 occasions bij De Cabriohoeve in de verbouwde koestal te wachten op een nieuwe eigenaar. Daar staan uiteraard alleen maar auto’s die volledig zijn nagekeken en voorzien van een grote beurt. En als je dan die machtig leuke MX-5 in je bezit hebt, moet er ooit wel eens iets aan onderhouden worden en ook daarvoor ben je in Gasselte aan het juiste adres. De Cabriohoeve beschikt over een ongekende hoeveelheid onderdelen voor alle MX-5 types, zowel originele onderdelen als after market en gebruikte onderdelen.

De Cabriohoeve beschikt over een webshop zodat je vrijwel alle onderdelen thuis kunt laten bezorgen, maar je bent natuurlijk ook meer dan welkom in Gasselte om de spullen te komen ophalen of door het team te laten monteren.

Dan maak je gelijk kennis met het hoge serviceniveau van De Cabriohoeve!

Contactgegevens

De Cabriohoeve
Julianalaan 9
9462 PG Gasselte

T: 0599-513713
E: info@decabriohoeve.nl

Klik hier om direct naar de website van De Cabriohoeve te gaan.