ADFA Bedrijfsadviseurs

Als Cabrio Fans hebben we regelmatig het geluk om nieuwe mensen te mogen ontmoeten, vooral tijdens onze events. En soms zijn die leuke deelnemers aan onze events ook nog eens geweldige bevlogen ondernemers. En dan is het extra mooi als onze gemeenschappelijke hobby en passie bij elkaar komen. We stellen je dan ook heel graag voor aan Martien en Yvonne Hermans van ADFA Bedrijfsadviseurs!

Martien Hermans – Bedrijfsadviseur

Door zijn brede ervaring in het bedrijfsleven heeft Martien gemerkt hoe belangrijk het is dat je als (startende) ondernemer op vlakken waar je weinig mee te maken hebt, je laat bijstaan door een deskundig en onafhankelijk specialist. Een specialist met een breed netwerk en die beschikt over organisatorische, fiscale en financiële expertise.

Draait jouw onderneming op vol vermogen of zijn er processen in de bedrijfsvoering die aan verbetering toe zijn? Martien houdt jou als ondernemer graag een kritische spiegel voor: waar liggen kansen en mogelijkheden en hoe kunnen we zaken zo concreet mogelijk aanpakken.

Met ADFA Bedrijfsadviseurs richten Martien en Yvonne zich op startende en kleine ondernemers met groeiambities en ondersteunen ze met name in de eerste fase van de ontwikkeling van de onderneming.

Yvonne Hermans – Relatiemanager

Na ruim 30 jaar gewerkt te hebben in verschillende financiële functies bij zowel overheid als bedrijfsleven heeft Yvonne samen met Martien besloten om zelf te gaan ondernemen. Ondernemen om ondernemers te helpen is ons motto. Yvonne’s expertise op het gebied van administratie, financiering, regelgeving en organisatie komt goed van pas bij deze ambitie.

Starten met je bedrijf is voor veel ondernemers een begin van verwezenlijking van een droom! Yvonne helpt je graag bij het zo optimaal mogelijk inrichten van je administratie. Yvonne laat je zien hoe weinig tijd het je hoeft te kosten. Samen met Yvonne werk je aan een digitale administratie die dagelijks bijgewerkt is en dus ook altijd up-to-date informatie verstrekt, waar je ook bent.

Diensten ADFA

ADFA richt zich met name op startende en kleine ondernemers met groeiambities. ADFA ondersteunt met name in de eerste fase van de ontwikkeling van de onderneming. Onderstaande diensten biedt ADFA aan:

  1. Administratieve begeleiding – Advies op financieel vlak
  2. Fiscale begeleiding – Advies op fiscaal vlak
  3. Sparring partner – Open, eerlijk en onafhankelijk advies
  4. Waardecreatie onderneming – Hoe blijven we op koers
  5. Periodiek overleg – Bespreken van de financiële situatie
  6. Vraag & antwoord – 24/7 een luisterend oor van een specialist

Meer weten of een afspraak maken?

Neem gerust contact op met Martien en/of Yvonne en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Een eerste intake is kosteloos. En vertel zeker even dat je via Cabrio Fans in contact bent gekomen. Zullen ze leuk vinden!

ADFA Bedrijfsadviseurs
Toebesbrink 32
7104 CC  Winterswijk-Meddo
T: +31 6 54202831
E: info@adfabedrijfsadviseurs.nl

Of bezoek de website van ADFA Bedrijfsadviseurs via DEZE LINK.