Over A-Krediet & A-Verzekering:

A-Krediet Financiële Diensten BV is sinds vele jaren actief als intermediair in financiële diensten. Wij hebben ons in de loop der jaren verder gespecialiseerd op het gebied van onze kernproducten, namelijk consumptief krediet, leningen, (auto-)verzekeringen en hypotheken.

Door onze kennis en ruime ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd op verschillende deelgebieden van de financiële dienstverlening zijn wij, als geen ander, in staat u een goed en duidelijk financieel advies te geven. Hierbij zijn uw financiële en persoonlijke wensen ten alle tijde ons uitgangspunt.

Persoonlijk advies

Bij A-Krediet & A-Verzekering hebben wij de visie dat u op diverse manieren geholpen kan worden. Dit zal in de meeste gevallen zijn door persoonlijk (telefonisch) contact met een van onze adviseurs met een goed onderbouwd financieel advies, opgemaakt uit uw wensen, kennis, ervaring en de mogelijkheden. Een (persoonlijk) advies zullen wij altijd voor u verzorgen bij de financiële producten op het gebied van (consumptief) krediet, hypotheken en betalingsbescherming verzekeringen.

Execution Only

Anderzijds bieden wij u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een autoverzekering of “simple risk” verzekering af te sluiten zonder tussenkomst van een adviseur en zonder persoonlijk advies. Dit is de zogenaamde “execution only” waarmee wij u in staat stellen om zelf een (auto)verzekering aan te vragen via onze website en deze vervolgens af te sluiten. In dit geval laten wij op onze website een selectie zien met de voordeligste verzekeraars waarmee wij zaken doen en waarbij u de verzekering kan afsluiten. “Execution only” is alleen mogelijk bij “simple risk” schadeverzekeringen zoals de genoemde autoverzekeringen.

Onafhankelijk en objectief

Door de samenwerking die A-Krediet en A-Verzekering heeft met vrijwel elke Nederlandse bank en verzekeraar kunnen wij, samen met u, de juiste keuze maken voor een goed en vertrouwd advies tegen zeer scherpe rente- en/of premietarieven. Aangezien A-Krediet en A-Verzekering een volledig zelfstandige onderneming is (en niet gelieerd is aan enige bank of verzekeringsmaatschappij) kunnen wij u altijd een objectief en eerlijk advies geven waarbij wij dit uiteraard graag met feiten onderbouwen.

Meer weten

Klik hier voor de website van A-Verzekering.

a-krediet-locatie


Geld lenen bij A-Krediet