Cabrio Fans Merchandise

Iedereen laten zien dat je een échte Cabrio Fan bent? Vanaf nu kan dit! Cabrio Fans heeft in samenwerking met Partner Reflex Promotions een mooi kledingaanbod samengesteld. Dus vanaf nu rij je er extra cool bij met een Cabrio Fans Cap op je hoofd en kun je lekker uitwaaien in je T-shirt of Polo. En wordt het toch wat frisser? Geen probleem! Trek lekker je Cabrio Fans Softshell Jack aan en je hebt er geen last meer van. Wind- & waterdicht natuurlijk.

En voor alle modebewuste Fans is er volop keuze in kleuren, zodat je zelf kunt bepalen welke outfit het beste past bij de kleur van je cabrio of zoiets. Eén belangrijk “weetje”. Het logo op de kleding is natuurlijk het bekende grijze silhouet gecombineerd met de rode letters Cabrio Fans. Met uitzondering van de rode kleding. Kies je hiervoor, zal het logo geheel in grijs worden uitgevoerd. Kortom, bestellen maar beste mensen.

Bestelformulier Merchandise

Webshop T-shirt

Webshop Polo shirt

Webshop Cap

Webshop Jack

Download nu het Bestelformulier Merchandise en plaats je order. Het volledig ingevulde formulier mag worden ingescand en verzonden naar info@cabriofans.nl. Beschik je niet over de mogelijkheid om te scannen? Dan kan het natuurlijk ook per reguliere post. Stuur het bestelformulier dan op naar het volgende adres:

Cabrio Fans
Beumerskamp 12
6983 GG  Doesburg

Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier en de bijschrijving van het verschuldigde totaalbedrag inclusief  verzendkosten, wordt de bestelling door Cabrio Fans geplaatst bij onze leverancier. Hou er rekening mee dat de levering en de bedrukking van de kleding ongeveer 2 weken in beslag nemen. Reflex Promotions stuurt de bestelling vervolgens direct naar het opgegeven adres.