Over Renault Garage Kleine & Zn

Renault Garage Kleine & Zn in Doesburg is een bijzonder bedrijf. Garage Kleine is namelijk nog een écht familiebedrijf. Grootvader Kleine is in 1932 begonnen met een taxi- en autobedrijf en al in 1946 is Kleine Renault Dealer geworden. Daarmee is Garage Kleine de oudste Renault Dealer van Nederland! Sinds 1932 is Kleine gevestigd in de binnenstad van Doesburg. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht zijn hier geen loze marketingkreten! Ga gerust eens langs en maak kennis met het team van directeur Roel Kleine.

Je kunt bij Kleine terecht voor verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen, onderhoud, verkoop van onderdelen, vervangend vervoer en zij hebben een schade herstelbedrijf.

Op de website van Kleine vind je alle informatie over de modellen van Renault, de occasionvoorraad en over de overige producten en diensten.

1388523_1

Het verkoopteam

Het verkoopteam bestaat uit Roel, Robert en Martijn. Zij staan graag voor je klaar en zullen je graag adviseren bij een aankoop van een nieuwe of gebruikte Renault. In de showroom staan de meeste modellen die nieuw verkrijgbaar zijn voor je gepresenteerd. Er gaat immers niets boven het voelen, ruiken en zien van je toekomstige auto. Dus ga snel eens naar de showroom voor een presentatie of een vrijblijvende offerte.

b-showroom02

De werkplaats

Garage Kleine beschikt over een ijzersterk team van monteurs die continue hun kennis op peil houden door cursussen en opleidingen te volgen waardoor ze steeds op de hoogte zijn alle nieuwe ontwikkelingen in de autobranche. Daarnaast beschikken ze over de modernste apparatuur waarmee ze onderhoud, aircoservice, ruitservice, APK en talloze andere zaken kunnen uitvoeren.

werkplaats

Ga eens op bezoek bij Garage Kleine

pand-adres-openingtijden
Garage Kleine & Zn
Nieuwstraat 3
6981 AH  Doesburg
T: 0313-472365
E: info@renaultkleine.nl
I: www.renaultkleine.nl