Classic Park Boxtel

Over Classic Park

Classic Park is een initiatief van de familie Van Dijke. De familie heeft uitgesproken interesses in klassieke en exclusieve automobielen, kunst en natuur. De naam Classic Park verwijst naar deze interesses.

Allereerst geeft de naam Classic Park betekenis aan hun klassiek en exclusief wagenpark. De naam Classic Park geeft ook betekenis aan een andere interesse, natuurgebieden, zoals het eeuwenoude groene gebied ‘Het Groene Woud’, waarin Classic Park gelegen is.

De slogan van Classic Park ‘Enjoy quality, it’s in our nature’ verwijst naar de kwaliteit van de natuur en geeft tegelijkertijd ook betekenis aan de natuur van de autoliefhebbers om hoogwaardige automobielen te bezitten. Bij een bezoek aan Classic Park geniet u van auto’s en natuur!

De ligging van Classic Park is ideaal voor het maken van mooie toertochten. Classic Park is daarom een vaste ankerplaats voor vele exclusieve en klassieke autoliefhebbers en daarmee een perfecte partner voor Cabrio Fans.

De exploitatie van Classic Park rust op een aantal pijlers: betalend museumbezoek, in- en verkoop van automobielen, zakelijke evenementen en publieksevenementen. Zo beschikt Classic Park over diverse goed geoutilleerde event- en vergaderruimtes en een sfeervol restaurant. De auto’s en de kunst in het gebouw maakt Classic Park een unieke plek! Parkeren op de eigen terreinen van totaal 60.000 m2 is nooit een probleem.

Classic Park draagt bij aan de MVO-gedachte. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij People, Planet en Profit centraal staan. De familie Van Dijke heeft een ernstig verontreinigd terrein met daarop een vervallen eiersorteerderij een nieuwe toekomst gegeven na bodemsanering en duurzame gebouwrenovatie. Na voltooiing van de renovatie en aanlag van het nieuwe park, er zijn daarin 80 bomen aangeplant, is Classic Park Boxtel op 16 april 2014 geopend door Harm Lagaaij, Porsche designer.

Inmiddels is Classic Park een bekend ontmoetingscentrum voor zowel zakelijk als publiek verkeer. Verleende vergunningen maken dat Classic Park geschikt is voor grootschalige binnen- en buitenevenementen.

De familie Van Dijke ontvangt u graag, zowel zakelijk als privé, bij Classic Park!

Foto hierboven: Renald, Anton en Sander van Dijke met Antons Rolls-Royce Phantom II in 2013 voor het te renoveren gebouw.

Meer weten over Classic Park? Bekijk dan de website waarop je alles kunt vinden over:

Het adres is:

Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK  Boxtel
T: 0411-605000
E: info@classicpark.nl