XXTRESS voor Cabrio Fans

Bestel nu de speciaal voor Cabrio Fans ontwikkelde paracord armbanden in de kleuren van ons logo! We zijn natuurlijk apetrots dat XXTRESS deze armbanden voor ons heeft ontworpen. Dus wil je super stijlvol dakloos rondrijden? Klik dan hier om te bestellen.

XXTRESS, de modieuze Paracord armbanden specialist.

Paracord armbanden zijn helemaal hot. Maar wist je ook dat deze armbanden misschien wel de rijkste historie hebben van alle sieraden? Vroeger was het namelijk helemaal geen sieraad maar een echte “life saver”. Een Paracord armband wordt namelijk gefabriceerd van parachute touw en dat is niet voor niks. Tijdens WOII hadden de militairen behoefte aan touw om zich uit benauwde situaties te redden. Parachute touw was er genoeg maar het moest natuurlijk ook wel makkelijk mee te nemen zijn. Al snel wisten ze door middel van een knooptechniek een armband te maken waarin 2 meter touw verwerkt zat en XXTRESS doet dit nog steeds!

Het doel van XXTRESS is om speciaal voor jou een stoere life saver te maken welke prima te dragen is als modieuze accessoire. Want een Paracord armband kan zeker wel glamoures zijn! We bieden je de keuze uit twee verschillende kleurcombinaties:

  • Optie 1 (links op de foto): Zilvergrijs / Antraciet / Rood
  • Optie 2 (rechts op de foto): Zwart / Antraciet / Rood

En bij XXTRESS geen beperking in maten want je geeft bij je bestelling gewoon je polsmaat op, zij zorgen dat de armband perfect om jouw pols kan schitteren! En de prijs? Voor slechts € 34,95 per stuk (incl. BTW) heb jij dit unieke stukje handwerk in bezit!

Naast de twee verschillende kleurcombinaties kun je ook nog kiezen (zonder meerprijs) welke kleur sluiting je wenst.

Geef op het bestelformulier aan of je voorkeur uitgaat naar black of silver.

Zó bestel je jouw perfecte armband

XXTRESS armbanden worden helemaal handmatig op maat gemaakt! Om teleurstellingen bij ontvangst te voorkomen is het noodzakelijk om je polsmaat zorgvuldig te meten. Lees aandachtig onderstaande stappen door alvorens te bestellen.

Stap 1:

Kies je maat. Meet je pols op zoals op onderstaande afbeelding. Leg hiervoor een meetlint strak om het gewricht van je pols, houdt dus geen ruimte over! Zij maken hem namelijk net dat beetje langer zodat de armband voor jou comfortabel te dragen is. De kans dat jij je pols meet op een hele maat is zeer klein. Indien je een meeting doet van tussen de 16,0 cm en 16,5 cm, kies dan voor de maat 16 cm. Indien je meet tussen de 16,5 cm en 17,0 cm, kies dan voor de maat 17 cm.

Stap 2:

Bestellen maar! Klik hier voor het bestelformulier en je bestelling wordt binnen een week na ontvangst van je betaling bij je thuis afgeleverd.

Special Edition 33 GoMax armband

Max Verstappen maakt Nederland helemaal gek met zijn ongekende racetalent. Ook Cabrio Fans en XXTRESS zijn supporters van Max en laten dat graag zien. We zijn er dan ook trots op dat de unieke Special Edition 33 GoMax armband ook bij ons te bestellen is. Een handmade armband van hoge kwaliteit waarmee je aan iedereen kunt laten zien dat ook jij een grote Max-fan bent.

Om deze armband te bestellen volg je dezelfde stappen als hierboven beschreven bij de Cabrio Fans armbanden. De prijs van de GoMax armband is eveneens € 34,95. Wacht niet langer en klik hier om te bestellen!