September Uitje 2023 voor St. STOP Hersentumoren

Op zondag 24 september 2023 is het zover. Dan zal Cabrio Fans voor de negentiende keer een toertocht organiseren. Deze rally die naar keuze in de PRO-, SPORT- of TOER-klasse kan worden gereden, zal deze keer voornamelijk worden verreden over de leukste en mooiste wegen van Limburg en we zullen vermoedelijk ook nog wel even de grens oversteken. Deelname is mogelijk met elk type cabriolet, targa, spider of roadster en er zijn geen eisen voor wat betreft de leeftijd van de auto. Wel wordt verwacht dat de auto in technisch goede staat zal verkeren.

VOLGEBOEKT

De inschrijving voor het September Uitje is inmiddels gesloten aangezien we het maximum aantal van 100 deelnemende equipes hebben bereikt! Inschrijven kan dus niet meer. Je kunt hooguit nog een mail sturen naar info@cabriofans.nl om je interesse kenbaar te maken en dan plaatsen we je op de wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er toch nog een plekje vrijkomt.

Diverse varianten voor deelname

Net als voorgaande jaren geven we jou de keuze waar je voorkeur naar uit gaat. We bieden je liefst drie verschillende opties aan, dus er is voor elk wat wils. Je kunt kiezen tussen de TOER-klasse, SPORT-klasse en de PRO-klasse. Hieronder een toelichting op de keuzemogelijkheden:

  1. PRO-klasse – de PRO-klasse is bedoeld voor liefhebbers van een beetje uitdaging. Een klasse waar de deelnemers naast het genieten van een mooie route ook graag de strijd aangaan voor het klassement. Speciaal voor deze groep hebben we in de PRO-klasse diverse uitdagingen in de vorm van verschillende navigatie opties en zoekopdrachten. Vooral geschikt voor meer ervaren rijders. Deze variant is verdeeld in drie etappes en de route is het langst (180 – 200 kilometer).
  2. SPORT-klasse – de SPORT-klasse is vooral bedoeld voor deelnemers die het genieten van de route nog net wat belangrijker vinden dan het wedstrijdelement of die nog wat ervaring willen opdoen. We maken gebruik van slechts één navigatie systeem (bol-pijl) en maken de zoekopdrachten niet al te lastig. Een mooie mix van sportiviteit en ontspanning waarbij evengoed prijzen te verdienen zijn. Deze variant is eveneens verdeeld in drie etappes en de route is net zo lang (180 – 200 kilometer).
  3. TOER-klasse – deze klasse is bedoeld voor iedereen die heerlijk wil genieten van de prachtige routes die we uitzetten maar die geen enkele behoefte hebben aan een extra uitdaging of een wedstrijdelement. Geen ingewikkelde navigatie opties, maar gewoon lekker rijden samen met “lotgenoten”. De lengte van deze route is wat aangepast en de pauzes zijn wat ruimer. Deze variant is verdeeld in twee etappes en de route is dus wat korter (140 – 160 kilometer).

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt en de klasse kiest die het best bij je wensen past, raden we je van harte aan om de gedetailleerde uitleg tot je te nemen op de pagina Uitleg en Reglement!

De route

De start en finish van het September Uitje zijn deze keer op een prachtige locatie aan de Maas in het noorden van Limburg. Voor de start en finish zijn we deze keer te gast bij Restaurant MAES 21 in Baarlo (vlakbij Venlo) waar we ontvangen zullen worden met een kop koffie en wat lekkers. Je vindt Restaurant MAES 21 aan de Vergelt 21 in Baarlo.

De geheel nieuwe route zal over verrassende wegen leiden door het mooie Limburgse landschap waarbij er een behoorlijk verschil zal zijn tussen de route van de PRO- en SPORT-klasse deelnemers en die van de TOER-klasse deelnemers. Het verschil zit hem onder meer in de lengte van de route. Die zal voor de TOER-klasse ongeveer 160 kilometer zijn en voor de PRO- en SPORT-klasse ongeveer 195 kilometer. De finish is bij Restaurant MAES 21 in Baarlo waar je aansluitend kunt genieten van een (optioneel) heerlijk diner!

We hopen deze keer weer op een groot startveld. Niet alleen vanwege de gezelligheid, maar vooral ook omdat we een deel van de opbrengst zullen schenken aan een goed doel. En dat is deze keer opnieuw de Stichting STOP Hersentumoren. Dus hoe meer deelnemers hoe beter in dit geval! Wil je meer weten over deze mooie stichting? KLIK HIER voor meer informatie. Deze keer hebben we opnieuw de mogelijkheid gecreëerd om bij de inschrijving te kiezen voor een extra bedrag naast het inschrijfgeld waarvan we garanderen dat het voor 100% ten goede zal komen aan de stichting. Wees vrijgevig, het komt bijzonder goed terecht!

Inschrijven

De inschrijving is gesloten! Het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De kosten van deelname aan het September Uitje 2023 zijn afhankelijk van je keuze voor de PRO-, SPORT- of TOER-klasse en of je wenst deel te nemen aan het gezellige diner na afloop.
PRO-klasse: De kosten bedragen € 119,00 incl. BTW per equipe.
SPORT-klasse: De kosten bedragen € 119,00 incl. BTW per equipe.
TOER-klasse: De kosten bedragen € 109,00 incl. BTW per equipe.
Dineren: Deelname aan het diner kost aanvullend € 29,50 incl. BTW per persoon
Extra donatie: dit is uiteraard geheel vrijblijvend, maar hiermee bieden we je de optie om een aanvullende donatie te doen die voor 100% ten goede van de stichting zal komen.

INSCHRIJVEN

Direct naar het inschrijfformulier

Klik hier >

DEELNEMERSLIJST

Direct naar de deelnemerslijst

Klik hier >

REGLEMENT

Direct naar uitleg & reglement

Klik hier >

VOORWAARDEN

Direct naar de Alg. Voorwaarden

Klik hier >

Het programma van de dag ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur – Ontvangst met een kop koffie bij MAES 21 in Baarlo.
10:00 uur – Start van de PRO- en SPORT-klasse. Deelnemers vertrekken met  1 minuut tussenpauze op volgorde van startnummer.
11:00 uur – Start van de TOER-klasse. Deelnemers vertrekken op eigen gelegenheid. Er gelden geen startnummers.
11:30 uur – Gelegenheid voor een koffiepauze voor de PRO- en SPORT-klasse (inbegrepen) onderweg vanwege de langere route. De locatie is nog een verrassing.
13:00 uur – Ruime pauze met een lekkere verzorgde lunch (inbegrepen) voor zowel de PRO-, SPORT- als TOER-klasse.
16:30 uur – De eerste equipes worden weer terug verwacht bij MAES 21 in Baarlo waar je met een hapje en een drankje zult worden onthaald. Zodra de laatste equipe is gefinisht zal het klassement worden opgemaakt en volgt de prijsuitreiking waarmee de dag zal worden afgesloten.
18:00 uur – Aansluitende mogelijkheid voor een heerlijk diner bij MAES 21 (optioneel).

De rally zal doorgang vinden onder het voorbehoud dat er tenminste 25 equipes zullen worden ingeschreven. De inschrijving zal worden gesloten op zondag 10 september 2023 of eerder wanneer het maximale aantal van 100 equipes zal worden bereikt. Bij inschrijving gaan we ervan uit dat je de moeite hebt genomen om de pagina met onze voorwaarden even goed door te nemen.

Navigatie opties September Uitje

Voor zowel de PRO-klasse als voor de SPORT-klasse geldt dat we waarde hechten aan het sportieve element van deze klasse en dat betekent dat de enige optie het aangeleverde routeboek is. Voor de SPORT-klasse is dat een route op basis van het bekende “Bol-Pijl” systeem, voor de PRO-klasse worden diverse routevarianten ingezet. Geen zin in “moeilijk gedoe”? Kies dan voor de TOER-klasse. Je krijgt van ons een helder en eenvoudig routeboek maar het is eveneens mogelijk om de route digitaal te ontvangen (bijvoorbeeld .gpx formaat). Wanneer dit je voorkeur heeft, geef dit dan even aan in het opmerkingen veld van het inschrijfformulier, inclusief het gewenste bestandsformaat. Je ontvangt de route dan kort voor aanvang (1 á 2 dagen) van het evenement in je mailbox.

Aansluitend diner

Maak de dag helemaal compleet door na afloop van de rit gezellig met ons te gaan dineren!. We finishen dit jaar bij Restaurant MAES 21 in Baarlo waar we na afloop in het restaurant heerlijk een hapje kunnen gaan eten. We hebben er wel voor gekozen om jullie zelf te laten kiezen of je van deze optie gebruik wenst te maken. Geef op het inschrijfformulier aan waar je voorkeur naar uit gaat. De verzorgde lunch onderweg is, zoals jullie dat van ons gewend zijn, wel bij de basisprijs inbegrepen.