Horizon Cabrio Reizen

Thuis in Europa

Horizon Cabrio Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor mensen die eens wat anders willen dan een standaard auto vakantie. Bij Horizon Cabrio Reizen worden namelijk niet alleen de hotelovernachtingen voor u geregeld maar wij hebben ook de routes voor u gemaakt. Dit betekent dat u op de mooiste plekjes komt en dat via de meest schitterende wegen. Voor dit seizoen hebben wij een fantastisch programma ontwikkeld met vele nieuwe bestemmingen en onze ervaring is voor u de garantie dat ook u een fijne vakantie kunt beleven. Tijdens al onze reizen is ontbijt inbegrepen.

Autovakanties, voor wie?

Iedereen die een geldig rijbewijs bezit en beschikt over een cabrio kan aan onze evenementen deelnemen. Horizon Cabrio Reizen is een zelfstandige onderneming, dus u hoeft geen lid te zijn om met ons op vakantie te gaan. Omdat wij beroepsmatig reizen organiseren mag u van ons eisen dat wij kwaliteit leveren en ook voor u een perfecte vakantie kunnen verzorgen. Onze reizen zijn in twee categorieën onderverdeeld: Groepsreizen (waarbij altijd individueel gereden wordt) inclusief reisbegeleiding en individuele reizen waarbij u de keus heeft uit diverse vertrekdata, maar wel van alle voordelen van Horizon Cabrio Reizen profiteert.

Waarom Horizon Cabrio Reizen?

Horizon Cabrio Reizen organiseert autovakanties voor mensen die eens iets anders willen. Horizon Cabrio Reizen heeft als doel u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Alleen of samen met uw partner gebieden ontdekken waar u normaal niet zult komen. Toeren over wegen die het echte avontuur benadrukken met de zekerheid dat Horizon Cabrio Reizen u met raad en daad ter zijde staat. Onze persoonlijke zorg tijdens uw vakantie wordt alom zeer gewaardeerd door onze deelnemers.

Horizon Cabrio Reizen, waar naar toe?

Horizon Cabrio Reizen organiseert vakantiereizen in geheel West-Europa. Er is keus uit hotel- en campingreizen die vanuit een vaste locatie worden georganiseerd en hotelrondreizen waarbij van meerdere hotels gebruik wordt gemaakt. De door ons geselecteerde verblijven kunnen als vriendelijk worden bestempeld.

Wat u verder moet weten

Op al onze reizen wordt gebruik gemaakt van routes die op kaart zijn uitgezet, vervolgens door Horizon Cabrio Reizen zijn gereden en daarna zijn uitgewerkt op duidelijke routebeschrijvingen. Deze routebeschrijvingen zijn voor iedereen begrijpelijk en goed te rijden. Daarnaast zijn al onze dagroutes verkrijgbaar en geschikt voor GPS. Mocht u onverwacht pech krijgen tijdens een groepsreis, dan kunt u een beroep doen op onze pechondersteuning die op alle groepsreizen tot uw beschikking staat. Tijdens de individuele reizen zal de hotel- of campingeigenaar u met raad en daad terzijde staan en er alles aan doen u weer op weg te helpen. Indien u verder vragen mocht hebben, zijn wij gaarne bereid deze te beantwoorden.

Contact:

U kunt contact met ons opnemen via ons email adres info@horizoncabrioreizen.nl.
Daarnaast kunt u dagelijks tussen 08:30 uur en 17:00 uur telefonisch contact met ons opnemen via nummer +31 (0) 493 844139.

Onze gegevens:

Horizon Cabrio Reizen
Gerard Bildersstraat 4
5753 DE DEURNE