Crouisy

Style Up for a Top Down Drive!

Heb je vaak een koude nek in de cabrio? Crouisy biedt dé oplossing: wij hebben speciaal voor jou diverse cabrioshirts en een cabriosjaal ontwikkelt om een pijnlijke nek, schouders en achterhoofd te voorkomen. Door de winddichte en ademende kraagbeschermer omhoog te zetten ervaar je geen gevoeligheid van de nek meer.


Crouisy op YouTube

Geen koude nek meer in je cabrio

Iedereen met een cabrio kent de last van rijwind. De wind wervelingen zijn er met een open dak altijd en overal en zorgen nogal eens voor een koude nek tijdens een lekker ritje in je cabrio. De wind achter op je je hoofd veroorzaakt in sommige gevallen nekklachten en hoofdpijn. Juist omdat open rijden een beleving op zich is en wij jou optimaal willen laten genieten hebben wij de Crouisy shirts uitgevonden. Met deze sportieve kleding rij je volledig in stijl en krijg je bescherming in alle seizoenen. De shirts zijn te dragen als poloshirt met extra hoge kraag, maar kunnen ook prima onder een bodywarmer, trui of jas gedragen worden. De speciale kraag beschermt de nek en schouders te allen tijde en is gemaakt van een zachte en comfortabele stof.

Voor vrouwen hebben we zelfs de hippe Cabrio Summer Shawl ontworpen om het kapsel tegen de windstoten te beschermen. Al onze producten zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Crouisy is de enige producent van cabrio kleding en levert snel. Wil je meer weten over de Crouisy producten? Bel naar +31-570-851955 of vul het contactformulier in op de website. We staan je spoedig te woord.

Crouisy
Momenteum International
Hazelaar 11
7421 DB Deventer