XXTRESS

De modieuze Paracord armbanden specialist

Paracord armbanden zijn helemaal hot. Maar wist je ook dat deze armbanden misschien wel de rijkste historie hebben van alle sieraden? Vroeger was het namelijk helemaal geen sieraad maar een echte “life saver”. Een Paracord armband wordt namelijk gefabriceerd van parachute touw en dat is niet voor niks. Tijdens WOII hadden de militairen behoefte aan touw om zich uit benauwde situaties te redden. Parachute touw was er genoeg maar het moest natuurlijk ook wel makkelijk mee te nemen zijn. Al snel wisten ze door middel van een knooptechniek een armband te maken waarin 2 meter touw verwerkt zat en XXTRESS doet dit nog steeds!

xxtress voorbeeld

Het doel van XXTRESS is om speciaal voor jou een stoere life saver te maken welke prima te dragen is als modieuze accessoire. Want een Paracord armband kan zeker wel glamoures zijn! Neem een kijkje in de collectie en bestel een Paracord armband naar keuze. Je kan kiezen uit diverse kleuren en modellen zodat bijna elke armband die hun atelier verlaat uniek is. En bij XXTRESS geen beperking in maten want je geeft bij je bestelling gewoon je polsmaat op, zij zorgen dat de armband perfect om jouw pols kan schitteren!

Exclusieve Paracord armband voor Cabrio Fans

We zijn natuurlijk apetrots dat XXTRESS exclusief voor Cabrio Fans een tweetal exclusieve Paracord armbanden ontworpen heeft die perfect aansluiten bij de kleuren van ons logo. Dus wil je super stijlvol dakloos rondrijden, bestel dan je Cabrio Fans armband in onze shop!

cabriofans xxtress