Cabrio kleding

Cabrio Fans is officieel partner van Crousiy cabrio kleding. Bestel je shirts nu direct via onze site!

Last van rijwind in je cabrio? Deze cabrio shirts bieden je bescherming. Geen last meer van een pijnlijke nek, schouders en achterhoofd.

Klik hier om direct naar het bestelformulier te gaan.

Cabrio polo voor heren – € 69,00 (incl. BTW)

Shirt met een hoge kraag. De speciale kraag blijft de nek en de schouderpartij beschermen. Materiaal: Elastic Jersey, 95% CV (Viscose) en 5% EL (Elastaan). Niet geschikt voor de wasdroger. Kleur is blauw en verkrijgbaar in de maat S t/m XXL.

Cabrio polo voor dames – € 69,00 (incl. BTW)

Shirt met een hoge kraag. De speciale kraag blijft de nek en de schouderpartij beschermen. Materiaal: Elastic Jersey, 95% CV (Viscose) en 5% EL (Elastaan). Niet geschikt voor de wasdroger. Kleur is roze met roze kraag of roze met witte kraag en verkrijgbaar in de maat S t/m XXL.

Cabrio Summer Shawl – € 89,00 (incl. BTW)

Shirt met vaste sjaal om nek, hoofd en kapsel te beschermen. Materiaal: Elastic Jersey, 95% CV (Viscose) en 5% EL (Elastaan). Niet geschikt voor de wasdroger. Kleur is roze of turquoise en verkrijgbaar in de maat S t/m XXL.

Crouisy op YouTube

Verzenden

Na ontvangst van het bestelformulier en de betaling wordt je bestelling direct doorgestuurd naar Crouisy. In de regel duurt het vervolgens 2 tot 4 dagen voor je het pakket thuis kunt verwachten. De verzendkosten bedragen € 7,50. Mocht een artikel niet voorradig zijn, wordt het zonder verzendkosten nageleverd.

Bestelformulier

Je keuze gemaakt? Klik dan hier om naar het bestelformulier te gaan.